Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Διδάγματα από τη ρόζ ιστορία

Διδαγμα 1ον Δέν πηδάμε συμβασιούχες διότι όλο θα μας τα ζαλίζουνε με τη μονιμοποίησή τους.Χάθηκαν οι μόνιμες ? Τόσες μονιμούδες τον παίρνουνε !
Δίδαγμα 2ον Πρίν πηδήξουμε σβύνουμε τα φώτα για να μή βλέπει η κάμερα.Γνωρίζετε βέβαια οτι οι οδηγοί που τρέχουν με 1000 στην εθνική ψεκάζουν τις πινακίδες με λάκ για τα μαλιά για να μή διακρίνονται τα νούμερα από τις κάμερες .Πρίν το πήδημα λοιπόν ψεκαστήτε ολόσωμα με λάκ ώστε άν σώνει και καλά θέλετε φώτα να ξεγελάσετε το μηχάνημα.Ασε που το σπρέυ στο εργαλείο παρατείνει τη στύση !!
Δίδαγμα 3ον Δέν πηδάμε υφιστάμενους διότι τελικά αντιμετωπίζουν το πήδημα κομπλεξικά και συμφεροντολογικά.Άλλωστε τι έχουν να χάσουν,χαμηλοθεσίτες και χαμηλόμισθοι είναι ενώ πηδώντας προιστάμενο τα πράγματα είναι διαφορετικά.Στις υψηλές θέσεις κανείς δεν θέλει σκάνδαλα.
Δηλαδή,ας πούμε,ένας Γενικός Γραμματέας σε τί επίπεδο ιεραρχίας πρέπει να στοχεύει?
Τουλάχιστον σε επίπεδο Υπουργού θα έλεγα αλλά δεν εννοώ να πηδήξει τον υπουργό διότι αν ο λεβέντης τον παίρνει όλο και κάποια πουστιά θα του κάνει μετά.Στοχεύετε λοπόν κύριοι
στο περιβάλλον του Υπουργού.Πηδήξτε π.χ. την γυναίκα του.Εκτός άν δεν τον χωνεύει και επιδιώκει ροζ σκάνδαλο για να τόν εκθέσει.Πηδήξτε τότε την αδελφή του.Αν όμως κι΄αυτή τον έχει άχτι επειδή την έριξε στη κληρονομιά του πατέρα τους ? Τότε λοιπόν αφού καμμιά μάνα δέ θέλει να εκθέσει το παιδί της , πηδήξτε τη μάνα του!
Δίδαγμα 4ον Από τα προηγούμενα λοιπόν που αναλύσαμε διεξοδικά, προκύπτει οτι ασφαλές
πήδημα στο περιβάλλον του δημόσιου τομέα δέν υπάρχει.Αλλά και στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν κίνδυνοι.Αν πηδήξεις π.χ.τη γυναίκα επιφανούς ιδιώτη κινδυνεύεις από τους μπράβους του.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι η κυρία να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας:
ανύπαντρη που δέν θέλει γάμο ούτε παιδιά
άνεργη που δέν θέλει δουλειά
δέν θέλει λούσα και λεφτά
δέν θέλει διασκέδαση και διακοπές
Υπάρχει τέτοια γυναίκα ?? βεβαίως κύριοι Γενικοί Γραμματείς.Πηδήξτε μιά καλόγρια!!
υ.γ προσοχή στον Μήτσο τον πούστη που κάνει τη καλόγρια μην έχουμε πάλι ρόζ σκάνδαλο.