Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Πολύχρωμο Σκάνδαλο ?

Η κυβέρνηση διατείνεται ότι το θέμα Ζαχόπουλου είναι μονοχρωμο,δηλαδή ρόζ, άρα πρόκειται για σεξουαλικό σκάνδαλο.(Σημειώστε οτι ο όρος ροζ που υποδηλώνει σεξουαλικό σκάνδαλο δεν προκύπτει απο τα ρόζ τριαντάφυλλα ούτε από τον σολωμό με συνοδεία ροζ σαμπάνιας που προσφέρονται πριν το πήδημα με αβέβαιη έκβαση ως πρός τον τελικό στόχο.
Το μόνο λοιπόν σημείο αναφοράς που διασφαλίζει τη τέλεση τής πράξης είναι το δημοφιλέστατο ρόζ μουνόχειλο το οποίο και επικράτησε σαν αιτία χρωματικού προσδιορισμού.Αλλη σχολή ερευνητών συμπεριλαμβάνει με το ίδιο σκεπτικό
και την ρόζ σούφρα.Η αντίληψη της σχολής των φαλλοκρατών που απέδωσε το ρόζ στη βάλανο, ειναι πλέον παρωχημένη έπειτα από παρέμβαση των Αφρικανικών πληθυσμών που απέδειξαν οτι η βάλανος των νέγρων είναι μαύρη ενώ τα μουνόχειλά τους παραμένουν ρόζ
.)
Για να επανέλθουμε λοιπόν,η κυβέρνηση παραπέμπει το θέμα ως ρόζ και μόνο ρόζ στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.Με άλλα λόγια ο εισαγγελέας καλείται να διαπιστώσει αν υπάρχουν σεξουαλικά και μόνον αδικήματα.Δηλαδή τα εξής δύο.
Αποπλάνηση ανηλίκου(34 ετών η κυρία) και βιασμός(Ουδέποτε ετέθη θέμα από την κυρία)Αρα κλείνει η ιστορία όλα μέλι γάλα και προφανέστατα δεν υφίσταται πολιτική ευθύνη.Γιατι όμως έπεσε στο κενό ο Ζαχόπουλος ? Απλά πήρε μεγάλη φόρα για να πηδήξει την κυρία και πήδηξε και τα κάγκελα !! Είπαμε το θέμα ειναι μόνο ρόζ.
Φανταστείται όμως αν για τη ρόζ εκδοχή και μόνο ,τα ΜΜΕ ασχολούνται αποκλειστικά για 1 μήνα περίπου ,στην περίπτωση που το θέμα αποκτήσει όλα τα χρώματα της ίριδος τότε για επτά μήνες θα μιλάμε μόνο γι΄αυτό !! Ασφαλιστικό,φορολογικό κλπ θα περάσουν όλα στη ζούλα.