Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Απόφαση του Δικαστηρίου υποχρεώνει τον Καρβέλα να πάψει να αποκαλεί τον Λαζόπουλο φούστη.Ετσι ο Καρβέλας επανέρχεται με τον χαρακτηρισμό λούστης.Στήν εκπομπή της ,η κα Μενεγάκη αναρωτιέται: Τί θα πεί λούστης ; Μήπως είναι αυτός που του αρέσουν οι λούτσοι ; Στο ΠΑΣΟΚ συσκέπτονται για την αντιπολιτευτική στρατηγική του 2008.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Οι ειδήσεις του ALFA σαρώνουν με μερίδιο τηλεθέασης 80%!!! Το βασικό δελτίο παρουσιάζει το δίδυμο Κάτμαν+Λουκά και στα παράθυρα Λαζόπουλος+Καρβέλας.Στο ΠΑΣΟΚ συσκέπτονται για την αντιπολιτευτική στρατηγική του 2008.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Σε πολεοδομικό σκάνδαλο εμπλέκεται το κτήριο των γραφείων της Ν.Δ. στη Ρηγίλης.
Ενώ κτίστικε με άδεια βασιλικών στάβλων λειτουργεί στο ισόγειο παιδική χαρά,
στον 1ο όροφο κέντρο απασχόλησης ατόμων με νοητική καθυστέρηση και στον 2ο μπουρδέλο
Στο ΠΑΣΟΚ συσκέπτονται για την αντιπολιτευτική στρατηγική του 2008.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Σκοπιανός κροίσος με 10 γράμματα(Αλεξανδρώφ) ενδιαφέρεται για την εξαγορά της
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ διατηρώντας την ονομασία του αερομεταφορέα.Εντονες αντιδράσεις ξεσπούν στην Ελλάδα.Σύσσωμοι κυβέρνηση,αντιπολίτευση και λαός αρνούνται ένα ιστορικά Ελληνικό όνομα να το οικιοποιηθούν οι Σκοπιανοί.Ο κροίσος επανέρχεται με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ.Γίνεται πάλι χαμός και όλοι ενωμένοι αρνούνται και την δεύτερη πρόταση.
Οι ψυχραιμότεροι συνιστούν στο κροίσο να μελετήσει μιά σύνθετη ονομασία με περισσότερες από μια λέξεις και ει δυνατόν χωρίς τις λέξεις Μακεδονική-Ολυμπιακή.Ο κροίσος επανέρχεται με τη τελική του πρόταση χωρίς τις επίμαχες ονομασίες και με 5 λέξεις:
BALTE TI STO KOLO SAS . Στό ΠΑΣΟΚ συσκέπτονται κ.λ.π ,κ.λ.π